Το ξενοδοχείο μας

Η ΔΙΑΜΟΝΗ

Θα κάνουμε τη διαμονή σας σαν το σπίτι σας

Ξεκινήστε διακοπές με τη συντροφιά ή την οικογένεια σας, στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας με τις ανθισμένες βουκαμβίλιες, τα πολύχρωμα γεράνια και γιασεμιά. Απολαύστε τη δροσιά της πισίνας και χαλαρώστε στις ξαπλώστρες με το αντηλιακό σας, για ένα ξεχωριστό μαύρισμα. Αν είστε γονείς, τα παιδιά θα χαρούν το κολυμπι δίπλα σας στη δική τους (παιδική) πισίνα. Απολαύστε τον καφέ σας, δροσερούς χυμούς και ποτά στο μπαρ, στην πισίνα ή στη βεράντα της πισίνας, όπου μπορείτε επίσης να παραγγείλετε νοστιμότατα snacks, πίτσες, σαλάτες, γλυκά ,παγωτά κλπ. Παραγγείλετε το μεσημεριανό ή το βραδινό σας snack στη βεράντα του restaurant και απολαύστε νοστιμιές της Κρήτης με αγνά υλικά και παρθένο ελαιόλαδο. Αν είστε group το meeting room είναι στη διάθεσή σας για ενημέρωση, συσκέψεις ή σεμινάρια.

Με την άφιξη, το ξενοδοχείο Αριάδνη βρίσκεται στη διάθεσή σας. Πρόκειται για ένα κτηριακό συγκρότημα 42 διαμερισμάτων και αποτελείται από 4 πτέρυγες χωροθετημένες γύρω από την πισίνα.

Έχει σύγχρονες προδιαγραφές, ξεχωριστή αρχιτεκτονική, άνετη λειτουργικότητα και περιλαμβάνει:

Παροχές Ξενοδοχείου

Χώρος Υποδοχής, reception, σαλόνι, χώρος πρωινού, T.V., Video-wall, Wi-Fi στο σαλόνι και στην πισίνα, Main Bar, Snack Bar/Restaurant, βεράντα πισίνας/καθιστικό, βεράντα restaurant/καθιστικό, πισίνα, παιδική πισίνα, ξαπλώστρες/ομπρέλες, αποδυτήρια/ντους, W.C, meeting room.

Υποδοχή 24 ώρες

Κεντρικό χρηματικιβώτιο

Βιβλιοθήκη

Wi fi

Δυνατότητα παροχής laptop ή tablet

Υπηρεσία αφύπνισης

Xώρος στάθμευσης σε παρακείμενο parking

Scroll to Top